BELANGRIJK NIEUWS VOOR PAELLALIEFHEBBERS!
Paella is voorlopig alleen nog verkrijgbaar op donderdag en zondag

OPENINGSTIJDEN
Donderdag t/m zondag geopend vanaf 17:00
Maandag t/m woensdag gesloten


AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN
Zondag 8 januari t/m donderdag 19 januari gesloten
I.v.m. personeelsuitje zondag 5 februari gesloten
Valentijnsdag, dinsdag 14 februari geopend
I.v.m. carnaval donderdag 16 t/m donderdag 19 februari gesloten


CONTACTFORMULIER

TAPASBAR LA COSINA

Parkeren in de binnenstad van IJsselstein

Rondom de binnenstad van IJsselstein bevinden zich twee overdekte parkeergarages en meerdere parkeerterreinen waar je gebruik van kunt maken. Voor alle onoverdekte parkeerterreinen geldt dat je vooraf kunt betalen of gebruik kunt maken van de mogelijkheid voor mobiel betalen. In de parkeergarages zijn de eerste twee uur gratis en je betaald achteraf bij de automaat.

Je kunt je auto op geringe loopafstand van de binnenstad parkeren in parkeergarage Eiteren, aan de noordwest kant van de binnenstad.En in parkeergarage Overtoom, aan de zuidwest zijde, aan de poort van de binnenstad. Beide parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en op loopafstand van La Cosina.

La CoSina of La CoCina?

Wij krijgen veel vragen en opmerkingen over de spelling van onze naam. Sommige mensen irriteren zich aan de spelling en maken zich er ontzettend druk over. Want in het Spaans is "de keuken" la cocina... inderdaad met een "c".

Dus tijd om uitleg te geven zodat niemand zich meer druk hoeft te maken.

Waarom hebben wij gekozen voor La CoSina? In sommige regio's van het zuiden van Spanje, Andalucia, waar ons hart ligt, wordt de "c" als "s" uitgesproken, dus niet slissend zoals in vele Spaanse regio's. Wij vinden dit een leuk en grappig dialect... nog beter gezegd... WE LOVE IT!

Op een dag ergens in mei 2013 zaten wij met onze vriend Manu uit Cordoba aan tafel te brainstormen.. hij kwam toen op het idee "de keuken van Spanje", maar met zijn zuiderlijke dialect sprak hij het uit als "La CoSina". Wij vonden het gezellig klinken en makkelijk uit te spreken... vandaar La CoSina. We moeten al serieus genoeg zijn in het leven, toch?

U of JIJ?

U of jij, een onderwerp waar we lang over nagedacht en gediscussieerd hebben. Ondanks diverse mitsen en maren hebben we toch besloten om op onze web-site u met jij aan te spreken.

U is beleefd en netjes. Maar ook nogal stijfjes en vooral erg afstandelijk. Niet dat we nu ineens onbeleefd en slordig worden, wel willen we de band met de bezoekers van onze site persoonlijker maken. We zien jou, de bezoeker niet puur als gast, veel meer als vriend. En tegen vrienden zeg je geen u.

We begrijpen dat niet iedereen het een goede keus zal vinden. Sommige bezoekers ervaren het misschien als overdreven en ongepast joviaal. Zo is het natuurlijk niet bedoeld.

We hopen dat je het leuk vindt!

Speciale dank aan...

Met speciale dank aan Michael, onze lieve ouders, Javi en Olimpia, Jo-Anne, Marijke en Juan, Dennis, Angel, Robbie en Ian. Zonder jullie steun, hulp en vertrouwen in ons was dit nooit gelukt! Bedankt!

Dank aan Jan voor het geweldige idee van de schitterende schuifdeur! Het is een echte eyecatcher.

Ook dank naar Robert, Natascha, Lisanne, Malou en haar moeder Diana voor het flyeren van de folders.

Dank aan Evelien en Rosa, voor de vele avonden dat zij alleen thuis hebben gezeten terwijl hun mannen bij ons aan het werk waren. Dank voor het begrip!

Natuurlijk niet te vergeten Mitchell voor het ruimen van puin. Dank voor deze helse klus!

En dank aan het team van Body Business IJsselstein voor verkondigen van de opening van La Cosina in de groepslessen.

Aan Manu, Sonia en hun mooie dochters voor het spektakel tijdens Koningsdag 2014. Gracias guapos, por el espectaculo en el dia del Rey!

Dank aan Alfonso die dag en nacht voor ons klaar staat, maar ook aan zijn vrouw Willeke. Ook dank aan Robert en Anita voor alle hulp die zij hebben geven als wij erom vroegen. En natuurlijk Roy voor de mooie tegels. Zonder hem was dit nooit gelukt!

Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft voor de BESTE PAELLA VAN NEDERLAND. Aan Huib voor het mooie persbericht, aan Jos voor het versturen van het persbericht aan het AD en aan Eike voor de mooie foto's.

Aan ons geweldige personeel die ons trouw zijn gebleven tijdens de lockdowns in voorjaar 2020 en winter 2020/2021.

Aan Alfonso, Willeke, Robbie, Kevin en Roy voor het realiseren van de nieuwe look van La Cosina in oktober 2021.

En aan iedereen die wij zijn vergeten hier te noemen en die ons op een of andere manier hebben geholpen. Dank!