INFORMATIE OM TE RESERVEREN

BELANGRIJK BERICHT!

 

Lieve gasten,

Zoals wellicht sommige van jullie al weten worstelt Alberto al meer dan een jaar met ernstige heupklachten. Omdat de pijn bijna niet meer te verdragen is en het lopen steeds moeilijker gaat heeft hij samen met zijn behandeld arts de knoop doorgehakt om toch een nieuwe heup te nemen. Hij zal op woensdag 24 juli worden geopereerd.  

 

Gelukkig hebben wij iemand gevonden die samen met Monique de keuken gaat runnen zodat La Cosina toch open kan blijven. Helaas is Simon op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus niet beschikbaar waardoor La Cosina deze dagen gesloten blijft of open gaat voor borrel met een paar kleine tapas. Wij houden jullie hiervan op de hoogte op onze website en Social Media.

 

Alberto zal ca. 6 weken moeten herstellen. Tijdens deze periode hebben wij een aangepaste menukaart en paella zal niet verkrijgbaar zijn. De aangepaste menukaart zullen wij zo spoedig mogelijk online plaatsen.

 

Wij hopen dat wij jullie ook tijdens deze, voor ons vervelende, periode in La Cosina te begroeten voor een gezellige en smaakvolle avond.

 

Alvast bedankt voor jullie steun en begrip!

 

Liefs, team La Cosina

OPENINGSTIJDEN

Donderdag t/m zaterdag vanaf 17:00

 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

I.v.m. operatie van Alberto zaterdag 20 juli tm zaterdag 27 juli gesloten

I.v.m. personeelstekort zaterdag  2 en vrijdag 3 augustus gesloten

Van zondag 18 augustus tm woensdag 28 augustus gesloten

INFORMATIE OVER RESERVEREN EN ETEN BIJ LA COSINA

 

AANKOMSTTIJD

Wij willen je vriendelijk vragen om de aankomsttijd te respecteren zodat wij iedereen in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.

 

KAN NIET IEDEREEN KOMEN OF WIL ER IEMAND GEZELLIG MEE?

Laat ons het z.s.m. weten indien je met meer of minder gasten komt. Wij hebben namelijk een zeer beperkte capaciteit en één persoon meer of minder scheelt vaak een tafel.

 

TE LAAT OF VERHINDERD

Ben je wat later of kun je op het laatste moment niet komen? Bel ons naar 030 688 08 05. Wij houden de reservering 10 minuten voor jou gereserveerd. Na 10 minuten wordt de reservering automatisch geannuleerd en als no-show genoteerd.

 

NO-SHOW

Indien je de reservering niet minimaal één uur voor aanvang  annuleert zijn wij genoodzaakt om €25,00 per persoon in rekening te brengen.

 

ONLINE WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Indien je de reservering wenst te wijzigen of annuleren kun je dat tot uiterlijk 4 uur van te voren doen via de link onderaan de bevestiginsmail.

Wil je de reservering minder dan 4 uur van te voren wijzigen of annuleren neem dan telefonisch contact nemen via 030 688 08 05. Indien je geen gehoor krijgt dan kun je voicemail inspreken. Je ontvangt altijd een bevestiging per email van de wijziging of annulering. Zonder bevestiging is de reservering niet geannuleerd.

 

TAPAS ETEN

Tapas zijn om te delen. Zo kun je genieten van verschillende gerechten, mooie wijnen en jouw gezelschap. Wij kunnen geen rekening houden met de volgorde en tijd van uitserveren. De gerechten worden op willekeurige volgorde bereid en uitgeserveerd. Al onze gerechten worden op moment van vraag vers bereid. Dat zorgt soms voor langere wachttijd, vooral als het druk is. 

 

BELANGRIJK VOOR PAELLALIEFHEBBERS!

Paella is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag

 

ROLSTOELEN & KINDERWAGENS

Indien je met een rolstoel komt verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

I.v.m. beperkte ruimte is er geen plek om een kinderwagen te parkeren.

 

KINDEREN

La Cosina richt zich op volwassenen. Kinderen zijn welkom, maar wij verwachten van onze jongste gasten dat zij andere gasten niet tot last zijn. Wij beschikken niet over een kindermenu en kinderstoel.

 

HUISDIEREN

I.v.m. een open keuken zijn huisdieren niet toegestaan.

 

CREDITCARDS

Wij accepteren geen creditcards. 

 

Als je nog vragen hebt twijfel dan niet om contact met ons te nemen

Vingerhoekhof 8 - 3401DX - IJsselstein 
T 0306880805 E reservas@la-cosina.nl

Gastronomia Española desde 2013

© La Cosina 2013 | Ontwerp door Monique