OVER ONS

De passie van Alberto, de Spaanse eigenaar is koken, lekker eten en mooie wijnen. Hij is opgegroeid in een grote familie  waarbij koken, en uiteraard eten, centraal stond. Niet alleen thuis, maar ook in hun familierestaurant in Madrid. 

 

In 2002 verhuisden hij, samen met zijn vrouw en haar zoon, naar Nederland. Om de Nederlandse taal te leren deelde hij zijn liefde voor lekker eten en kookkunsten met zijn Nederlandse schoonfamilie, vele vrienden en kennissen. Dit was voor hem, ondanks de taalbarriére, een manier om te communiceren. Want lekker eten  fungeert  als een soort lijm. Het verbindt ons met elkaar op zoveel verschillende niveaus. 

 

Na jaren lang  in toersime te hebben gewerkt en dan wel het samenstellen van rondreizen op maat in Spanje, waarbij o.a. wijn- en culinaire reizen, bleef het idee om een Spaans restaurant te openen in zijn gedachten.

Want wat is er mooier dan van je passie je werk te maken? 

 

1 oktober 2013 kregen wij de sleutel van het mooie pand aan de Vingerhoekhof en na een verbouwing van ruim 2 maanden opende La Cosina de deuren als eetwinkel. De tortilla's, bocadillos en empanadas waren snel een begrip in IJsselstein en omgeving. Maar toch was de eetwinkel niet wat hij in gedachten had. Hij wilde het compleetje plaatje laten beleven. En zo openden wij in augustus 2017 als Tapasbar.

 

In 2018 mochten wij de prijs van "Beste paella van Nederland"in ontvangst nemen. Uitgeroepen door het Spaans Verkeersbureau en La Comunidad de Valencia. Naar aanleiding van de prijs  werd Alberto, zoals wij hem noemen, een BSer (Bekende Spanjaard) zo was hij te zien op SBS6 bij 'Wat eten we vandaag" en bij Keuringsdienst van Waarde met het thema "Paella" en te horen op verschillende radioprogramma's zoals Veronica en RTV Utrecht.

 

Aankomende december 2023 bestaan wij 10 jaar en we kunnen nu al verklappen dat er weer mooie veranderingen in de planning staan!

Voeg een productbeschrijving toe met informatie die handig is voor je klanten. Benoem de eigenschappen van je product die ervoor zorgen dat klanten het willen kopen. Schrijf je eigen tekst en maak deze op in de Winkelinstellingen van het Stijl-tabblad.