QUESO OVEJA CON TRUFA
Oude schapenkaas geïnjecteerd met truffel
BOQUERONES & ACEITUNA GORDAL
In wijnazijn gegaarde ansjovis met gordalolijf
MEJILONES EN ESCABECHE
Escabeche van mosselen
Escabeche: het broertje van ceviche. In tegenstelling tot
ceviche, waarbij rauwe vis gaart in zuur, wordt bij escabeche de vis, het vlees of de groenten eerst kort gegaard. Daarna worden ze ingelegd in een kruidige marinade. Deze Spaanse kooktechniek geeft rijke smaken.
CECINA DE LEON
Cecina de Leon met extra virgen olijfolie en amandelkruim
Traditioneel gerookt en gedroogd rundvleesham uit de regio León. Gemaakt van de achterpoot van de Rubia Gallega-rund, bekend om de fijne vetdooradering, krijgt het vlees een volle en zachte smaak. De voeding van grassen en kruiden voegt een subtiele kruidige toets toe. Het vlees wordt ambachtelijk gedroogd en rijpt minimaal 12 maanden op eikenhouten boomstammen voor een authentieke smaakbeleving.
TARTA DE QUESO
Huisgemaakte Baskische cheesecake volgens het
recept van patisserie La Viña in San Sebastiaan