CARTA DEL MOMENTO

Amor & pasion por la gastronomia  española

Carta del Momento is een wisselende kaart. Of je nu een vaste gast bent of voor het eerst komt, deze wisselende kaart zorgt ervoor dat je altijd iets bijzonders te wachten staat.

QUESO OVEJA CON TRUFA

Oude schapenkaas geïnjecteerd met truffel

 

BOQUERONES & ACEITUNA GORDAL

In wijnazijn gegaarde ansjovis met gordalolijf

 

MEJILONES EN ESCABECHE

Escabeche van mosselen

Escabeche: het broertje van ceviche. In tegenstelling tot

ceviche, waarbij rauwe vis gaart in zuur, wordt bij escabeche de vis, het vlees of de groenten eerst kort gegaard. Daarna worden ze ingelegd in een kruidige marinade. Deze Spaanse kooktechniek geeft rijke smaken.

 

CECINA DE LEON

Cecina de Leon met extra virgen olijfolie en amandelkruim

Traditioneel gerookt en gedroogd rundvleesham uit de regio León. Gemaakt van de achterpoot van de Rubia Gallega-rund, bekend om de fijne vetdooradering, krijgt het vlees een volle en zachte smaak. De voeding van grassen en kruiden voegt een subtiele kruidige toets toe. Het vlees wordt ambachtelijk gedroogd en rijpt minimaal 12 maanden op eikenhouten boomstammen voor een authentieke smaakbeleving.

 

TARTA DE QUESO

Huisgemaakte Baskische cheesecake volgens het

recept van patisserie La Viña in San Sebastiaan

 

 

Vingerhoekhof 8 - 3401DX - IJsselstein 
T 0306880805 E reservas@la-cosina.nl