CARTA DEL MOMENTO

Amor & pasion por la gastronomia  española

 

REVUELTO DE SETAS

Roerei met bospaddestoelen en gekarameliseerde ui

 

QUESO DE OVEJA CON AJO NEGRO

Oude schapenkaas gerijpt met zwarte knoflook

 

JAMON IBERICO 100% BELLOTA

Pata Negra - 48 maanden gerijpte Ibericoham

Opgegroeid in vrijheid in de weilanden van Extremadura.

Gevoed met eikels, kruiden en gras en niet bijgevoerd

 

MUSLITOS DE CODORNIZ VILLAROY

Villaroy gekonfijte kwartelboutjes met gereduceerde wijn en vleugje truffel

Vilaroy is gepaneerd in bechamel en broodkruim en gefrituurd

 

BIFE DE TIRA

Dunne lende van de bakplaat. Rare geserveerd met gefermenteerde knoflookmayonaise

 

TARTA DE QUESO DE ALBERTO

Alberto’s legendarische cheesecake

volgens het recept van patisserie La Viña in

San Sebastiaan