WELKOM IN LA COSINA

OPENINGSTIJDEN
Tot nader order gesloten i.v.m de coronamaatregelen van de overheidAFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN
-WIJ WILLEN JULLIE VEILIG BLIJVEN ONTMOETEN


Lieve gasten, we zijn nog niet uit deze crisis. Wij hopen open te mogen blijven en binnenkort weer met ruimere openingstijden en zonder 1,5 meter. Wij willen jullie veilig en gastvrij ontvangen. Daarom willen wij vriendelijk vragen de onderstaande regels te lezen. alvast bedankt voor de medewerking.


* Bij aankomst wacht je bij de deur.

* Wij zijn per zaterdag 25 september verplicht om jouw coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar) en identificatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs - vanaf 14 jaar) te controleren.

* Wij vragen jullie vriendelijk om het coronatoegangsbewijs en identificatiebewijs al klaar te hebben.

* LET OP! Zonder coronatoegangsbewijs of identificatiebewijs wordt de toegang geweigerd.

* Vanaf 13 jaar is mondkapje verplicht bij binnenkomst, als je loopt om bijvoorbeeld om naar de toilet te gaan of om af te rekenen. Als je zit mag het mondkapje af.

* 1,5 meter afstand met andere gasten is verplicht.

* Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.


RESERVEREN


* Wij accepteren op dit moment geen reserveringen van meer dan 4 personen.

* Wij houden de tafel 2 uur voor je gereserveerd. Langer blijven is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

* Een 4-persoonstafel voor 2 of 3 personen reserveren wordt niet gewaardeerd.

* Geen tafel meer beschikbaar voor het aantal personen? Bel ons of stuur een e-mail. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

* Onze bar staat niet online in het reserveringssysteem. Bel of stuur ons een email voor reservering aan de bar.

* Geef ook tijdig aan indien je met minder gasten komt. Zodat wij iemand anders een leuke moment bezorgen. Wij hebben namelijk maar een zeer beperkte capaciteit (12 gasten met optimale bezetting

* Wij hebben geen plaats voor kinderstoelen en/of kinderwagens, e.d.

* Indien je met een rolstoel komt verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

* Wij accepteren geen creditcards.

Contact