WELKOM IN LA COSINA

Lieve gasten, sinds vrijdag 7 mei ontvangen wij jullie weer met veel plezier. Toch zijn er nog maatregelen. Daarom vragen wij julie vriendelijk om de hieronderstaande informatie te lezen.

OPENINGSTIJDEN
Donderdag: 17:00-22:00
Zaterdag en zondag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00 21:30
Donderdag en zondag keuken open tot 20:30 - Nagerecht mogelijk tot 21:00
Vrijdag en zaterdag keuken open tot 21:30 - Nagerecht mogelijk tot 22:00


AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN


* Vrijdag 22 oktober t/m zondag 24 oktober gesloten i.v.m. bruiloft van Michael en Michelle
* Vrijdag 24 december t/m zondag 26 december gesloten
* Vrijdag 31 december, zaterdag 1 en zondag 2 januari gesloten
* Zondag 9 januari t/m donderdag 27 januari gesloten


WIJ ONTMOETEN JULLIE WEER GRAAG

Om onze gasten gastvrij en veilig te kunnen ontvangen in deze bijzondere tijden houden wij ons aan door de overheid opgestelde maatregelen.

* Bij aankomst wacht je bij de deur.

* Wij zijn per zaterdag 25 september verplicht om jouw coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar) en ID-bewijs (vanaf 14 jaar) te controleren.

* Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.

* Volg de richtlijnen van het R.I.V.M. en maatregelen van Rijksoverheid op.RESERVEREN

* Voor de reserveringen op vrijdag en zaterdag tussen 17:00 en 17:30 hebben wij 2 uur en 15 minuten de tafel gereserveerd mits het reserveringssysteem iets anders vermeldt. Het kan zo zijn dat na u de tafel nogmaals gereserveerd is. Wilt u langer blijven? Neem per email reservas@la-cosina.nl of telefonisch 030 688 08 05 contact met ons zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

* Een 4-persoonstafel reserveren voor 2 of 3 personen wordt niet gewaardeerd.

* Geef ook tijdig aan indien je met minder gasten komt. Wij hebben maar een beperkte capaciteit en kunnen dan iemand anders ook een leuke avond bezorgen.

* Geen tafel meer beschikbaar voor het aantal personen? Bel ons of stuur een e-mail. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

* Onze bar staat niet online in het reserveringssysteem. Bel of stuur ons een email voor reservering aan de bar.

* Wij hebben geen plaats voor kinderstoelen en/of kinderwagens, e.d.

* Indien je met een rolstoel komt verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.Contact