Onze chef-kok Alberto stelt om de paar weken een nieuwe specialiteitenkaart samen.
Behalve traditionele Spaanse gerechten staan er op deze kaart ook soms gerechten met een knipoog naar de
Internationale keuken.


SPECIALITEITEN

BERENJENA CON MIEL DE CAÑA 7,50
Gefrituurde aubergine met suikerrietstroop


CARRILLERAS AL VINO TINTO
13,00
SPECIALITEIT VAN ALBERTO!
Gestoofde varkenskoontjes in rode wijn


MINI HAMBURGUESAS 9,50
2 mini hamburgers op een brioche broodje met gekarameliseerde ui, bacon, ketchup en Engelse mosterd


BOQUERONES EN VINAGRE 7,00
In azijn gemarineerde ansjovis, ingelegd in olijfolie Extra Virgen, peterselie en knoflook


BAO BUN & GAMBA
9,00
2 gestoomdes broodjes met gefrituurde garnaal, zoetzure komkommer en rode peper


TARTA DE QUESO DE LA VIÑA 6,50
Baskische cheesecake volgende het recept van patisserie La Viña in San Sebastiaan


MACCHIATO MARTINI
10,00
Heerlijk afterdinner cocktail met espresso, koffielikeur, Vodka, Baileys en Frangelico


CENTENARIO GRAN LEGADO 6,50
RUM IS HET PERFECTE AFTERDINNER DRANK
12 jaar gerijpte rum uit Costa Rica. Volle smaak van chocolade en fijne kruiden