SPECIALITEITEN

Onze chef-kok Alberto stelt om de paar weken een nieuwe specialiteitenkaart samen.
Behalve traditionele Spaanse gerechten staan er op deze kaart ook soms gerechten met een knipoog naar de Internationale keuken.

BERENJENA CON MIEL DE CAÑA 7,50

Gefrituurde aubergine met suikerrietstroop


CEVICHE CON CREMA DE LIMONCELLO 11,00

Ceviche van zalm in limoncello cream, koriander, rode peper en lente uitje


RIB EYE A LA PLANCHA 22,00

200 gram Rib Eye van het Simmentalrund van de bakplaat, getrancheerd geserveerd met groene peperkorrels
Standaard medium-rare geserveerd


TARTA DE QUESO DE LA VIÑA 7,00
Baskische cheesecake volgens het recept van patisserie
La Viña in San Sebastiaan


EL PAISANO DE TARES

D.O. Bierzo - Soort: Rode wijn - Druiventype: 100% Mencia


Waanzinnige, funky, helder robijnrode wijn, 3 maanden gerijpt op Frans eiken. Geweldige neus met veel vers rood fruit, viooltjes en lichte zoetheid van gebak. Sappig en expressief in de mond met een volheid van aardbei, framboos, rode bes en florale tonen. Een zachte, verfrissende, goed doordrinkbare wijn met een volheid van smaak. Wordt koel geserveerd.

Glas: 7,50 - Fles: 30,00